TJK 9 Ocak 2022 İzmir At Yarışları Bülteni ve Yarış Tahminleri

TJK 9 Ocak 2022 İzmir At Yarışları tahminleri burada. İzmir Şirinyer Hipodromu'nda gerçekleşecek 9 Ocak 2022 At Yarışı bülteni ve tahminleri haberimizde.

İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılacak 9 Ocak 2022 At Yarışları 8 koşulu bir programda koşulacak. İzmir 4. yarış gününde TJK At Yarış sonuçları ve günün programı haberimizde. İşte Pazar İzmir Altılı Ganyan bülteni...

Koşuların ardından İzmir At Yarışı sonuçları burada olacak.

9 Ocak 2022 Pazar İzmir At Yarışları Tahminleri

Şirinyer Hipodromu'nda ilk koşu saat 14:30'da başlayacak. Bu koşu aynı zamanda 1. 4'li ganyanın da başlangıcı olacak. Saat 15:30'da yapılacak 3. koşu ile birlikte Altılı Ganyan başlıyor.

9 Ocak Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'ndaki en önemli koşulardan biri olan Güzel İzmir Koşusu Koşulacak. 8 İngiliz atı 1600 Metre kum pistte yarışacak.

Günün bir diğer önemli koşusu ise saat 17:30'da yine İngiliz taylarını 1600 metre kum pistte koşacağı Efes Koşusu olacak. Koşuya 5 tay katılacak.

İşte 9 Ocak İzmir At Yarış Bülteni

 

 

TJK 9 Ocak 2022 İzmir At Yarışları Bülteni ve Yarış Tahminleri ile ilgili etiketler at yarışı hakkında bilgi 9 ocak izmir at yarışları bülteni 9 ocak izmir at yarışları tahminleri altılı ganyan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.