TJK 16 Şubat 2022 İstanbul at yarışı bülteni Çarşamba altılı ganyan sonuçları

TJK 16 Şubat 2022 İstanbul at yarışı bülteni ve altılı ganyan sonuçları burada. İstanbul 14. yarış günü olan Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleşecek 16 Şubat 2022 İstanbul TJK at yarışı sonuçları haberimizde olacak. İşte 16 Şubat Çarşamba İstanbul ikili, üçlü, dörtlü, beşli, altılı ganyan sonuçları…

Veliefendi Hipodromu'nda 16 Şubat 2022 Çarşamba günü gerçekleşecek olan İstanbul at yarışı programında dereceye giren atlarla birlikte ikili, üçlü ve altılı ganyan sonuçları anlık olarak içeriğimizde yer alacak.

7 koşuluk TJK İstanbul at yarışı programında 6’lı ganyan heyecanı 2. koşudan, 5’li ganyan 3. koşudan, 5’lü ganyan 4. koşudan, 3’lü ganyan ise 5. koşudan başlayacak.

16 Şubat 2022 TJK İstanbul At Yarışı Sonuçları

TJK 16 Şubat İstanbul at yarışları saat 15.00’da başlayacak.

TJK 16 Şubat İstanbul at yarışı bülteni için tıklayınız

TJK 16 Şubat 2022 İstanbul at yarışı bülteni Çarşamba altılı ganyan sonuçları ile ilgili etiketler İstanbul veliefendi hipodromu tjk At yarışı sonuçları Altılı ganyan sonuçları At yarışı bülteni
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.