Tivibu spor uydudan şifresiz nasıl izlenir? Frekansı nedir?

Şampiyonlar Ligi yayıncısı Tivibuspor'u uydudan şifresiz olarak da izlemeniz mümkün. Tivibuspor kanalının Türksat uydusundan verilen frekans ayarlarının girilmesi yeterli.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını yayınlayan Tivibuspor kanalı artık şifresiz olarak ta izlenebilecek. Kanalının Türksat uydusundan verilen frekans ayarlarının girilmesi halinde şifresiz izlenebileceği açıklandı. Daha detaylı bilgi almak için Tvibu spor'un internet sitesinde buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Tivibu Spor’u şifresiz izlemek için;

1) Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın,

2) Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz.

3) Açılan ekranda aşağıdaki bilgilerin girişini yaparak Tivibu kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.

Uydu: TURKSAT 4A

Frekans: 11853 Mhz

Sembol: 25.000

FEC: 2/3

H-Yatay

Kanal güncellemenizi yapmayı unutmayın!

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları Tivibu Süper Paket üyelerine özel Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanallarından yayınlanacaktır.

Tivibu spor uydudan şifresiz nasıl izlenir? Frekansı nedir? ile ilgili etiketler Uydu Tivibuspor şifresiz nasıl izlenir frekans
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.