Titanik'in Rose'u Kate Winslet kaza geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Titanik, Tatil, Sil Baştan ve Okuyucu gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan Oscar ödüllü 46 yaşındaki İngiliz oyuncu Kate Winslet, film çekimleri sırasında kaza geçirdi. Dünyaca ünlü oyuncu, başrolünde yer aldığı 'Lee' filminin setinde geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. İşte Kate Winslet'in son sağlık durumu...

Dünyaca ünlü İngiliz aktris oyuncu Kate Winslet, başrolünde yer aldığı "Lee" filminin Hırvatistan’daki film çekimleri sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı. Film çekimleri için Avrupa’da bulunan Winslet, ayağının yere kayması sonucu yere düştü.

kate winslet

SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU BİLDİRİLDİ

The Hollywood Reporter’a yapılan açıklamada, oyuncunun durumunun iyi olduğu ama tedbir amaçlı hastanede tutulduğu belirtildi. Oyuncunun bu hafta çekimlere kaldığı yerden devam edeceği açıklandı.

*46 yaşındaki oyuncu, Lee filminde İkinci Dünya Savaşı sırasında Vogue için savaş muhabirliği yapan fotoğrafçı Lee Miller'ı canlandırıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Sil Baştan” (Eternal Sunshine of The Spotless Mind) filminin de yönetmeni Ellen Kuras oturuyor. Filmin başrollerinde Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough ve Josh O'Connor yer alıyor.

 

Titanik'in Rose'u Kate Winslet kaza geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler kaza kate winslet lee set kazası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.