TİP'li milletvekili Ahmet Şık'tan skandal çağrı: "Sokaklar canlı tutulmalı" dedi

Daha önce Gezi olaylarının yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne çıkıp pankart asmaya çalışan TİP'li milletvekili Ahmet Şık bir skandala daha imza attı. Şık, yine köprüye çıkarak "sokağa çıkma" çağrısı yaptı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık, kalkışma çağrıları yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl, HDP'li Ali Kenanoğlu'yla Kadıköy'de eylem yaparak vatandaşlara "Hepiniz sokağa çıkmalısınız. Bu devleti yıkmalıyız" diye seslenen Şık, şimdi de "Sokaklar canlı tutulmalı" dedi.

Muhalefet partilerine de çağrı yapan Ahmet Şık, "Türkiye’de ciddi muhalefet eksikliği var. Parlamentoda bulunan partilerin eksikliği değil, toplumsal muhalefetin de eksikliği var" şeklinde konuştu.

DAHA ÖNCE DE KÖPRÜYE PANKART ASMAYA ÇALIŞIP POLİSE MÜDAHELE ETMİŞTİ

TİP'li milletvekili Ahmet Şık daha önce de TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve TİP'li milletvekili Sare Kadıgil ile birlikte Gezi olaylarının yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde pankart asmaya çalışmıştı. TİP'li isimler kendilerine engel olmaya çalışan polislere müdahele etmişti. Skandal görüntülerin ortaya çıkması sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olayla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını duyurmuştu.

TİP'li milletvekili Ahmet Şık'tan skandal çağrı: "Sokaklar canlı tutulmalı" dedi ile ilgili etiketler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ahmet şık skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.