Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı

Münir Nurettin Selçuk ile tiyatro sanatçısı Şehime Erton'un oğlu, Türk müziğinin duayen ismi Timur Selçuk, dün 74 yaşında hayata veda etti. Usta ismin vefatı yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Timur Selçuk bugün düzenlenen cenaze töreninden sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Piyanist, besteci ve yorumcu Timur Selçuk, dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

'İspanyol Meyhanesi', 'Ayrılanlar İçin', 'Sen Neredesin' ve 'Bugün Yarın Daima' gibi unutulmaz eserlere imza atan 74 yaşındaki sanatçı, Zincirlikuyu Camii'nde düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı

 

"MÜZİK ADAMI OLARAK DA ÇOK İYİYDİ AMA İNSAN OLARAK ÇOK TATLI BİR ÇOCUKTU"

Cenaze törenine katılan Müjdat Gezen, "1960 yılından beri tanırdım Timur'u. Çünkü annesi ile Şehir Tiyatrosu'nda beraber oynardık. Münir amca da, babamın radyodan arkadaşıydı. Çok severdi. Dostluğumuz bugüne kadar sürdü. Bugünden sonra kısmet değilmiş. Müzik adamı olarak da çok iyiydi ama Timur, insan olarak çok tatlı bir çocuktu. Allah rahmet eylesin. İyi kalpliydi, iyi adamdı, iyi besteciydi, iyi müzik adamıydı, sanatçı ana-babanın oğluydu" ifadelerini kullandı.

Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı ile ilgili etiketler cenaze Timur Selçuk besteci piyanist
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.