Time'dan Putin ve Trump'lı kapak!

ABD merkezli Time dergisi, üzerinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Donald Trump'ın gösterildiği yeni sayının kapağını yayınladı.

Time’ın yeni sayısının ana konusunun, 2016'daki ABD başkanlık seçimleri sırasında Moskova ve Washington arasında yaşanan politik ilişkiler olması bekleniyor.

Time dergisi editörü Dan Stewart'ın Twitter hesabından paylaştığı Tim O'Brien'in çizdiği resimde açılmış matruşkanın en büyük parçasının üzerinde Trump yer alırken, ardından Rus iş adamı Viktor Vekselberg ve Amerikan politikacı Paul Manafort'un çizildiği daha küçük parçalar bulunuyor. Matruşkanın en küçük parçası ise Vladimir Putin'e ait.

Stewart, derginin ekim sayısının, "Çarın tüm adamları. Putin'in oligarkları Trump ekibinin içine nasıl sızdı?" başlığıyla yayınlanacağını açıkladı.

Time'dan Putin ve Trump'lı kapak! ile ilgili etiketler Trump Putin time Kapak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.