TikTok'tan kullanıcıları sevindirecek özellik: Uyku saatiniz geldiğinde sizi 'dürtecek'

Popüler sosyal medya platformu TikTok, kullanıcılarına yeni özellik hakkında test aşamasında olduğunu duyurdu. Bu özellik sayesinde TikTok'ta zaman geçirirken vaktin farkına varmayan kullanıcılar için güzel bir haber. İşte özelliğin detayları...

Günün yarısını hatta çoğunu sosyal medya platformunda geçiriyoruz bu durumda maalesef zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyoruz. Teknolojinin oldukça ilerlediği bu dönemde kendimizi ister istemez dijital ortamlarda buluyoruz. Bu durumda çağın en büyük sorunu uykusuzluk oluyor. Ama popüler platform TikTok, kullanıcılarını bu durumdan kurtarmak için kollarını sıvadı.

TikTok'tan kullanıcıları sevindirecek özellik: Uyku saatiniz geldiğinde sizi 'dürtecek'

Uyku Hatırlatıcı özelliği getireceğini duyuran TikTok, kullanıcılarının kendini fazla kaptırmaması ve uykularını tam alabilmeleri için özelliği uygulamaya getiriyor.

Peki özelliği nasıl kullanabiliriz?

Özelliği uygulamada kullanabilmeniz için öncelikle uygulama üzerinden yatma saatinizi belirlemeniz gerekmektedir. Ardından uygulama sizi her gün o saatte uyaracak ve uyku saatinizden sonraki tüm bildirimlerinizi kapatacaktır. Uygulama bildirimleriniz uyku saatinizden 7 saat sonra tekrar açılır. "Ben 3-4 saat uyusam yeter" diyenler için bu süreyi değiştirmek şu anda pek mümkün görünmüyor.

TikTok'tan kullanıcıları sevindirecek özellik: Uyku saatiniz geldiğinde sizi 'dürtecek' ile ilgili etiketler TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.