TikTok'taki son rezalet görenleri çıldırttı: Lise öğrencisi, öğretmenini hastanelik etti

Sosyal medyada 'fenomen' olmak uğruna yapılan rezaletler tepki çekmeye devam ediyor. TikTok'ta ortaya çıkan son akım nedeniyle yapılan bir paylaşım sonrası ortalık ayağa kalkı. ABD'de bir lise öğrencisi 'Öğretmenini tokatla' şekliden başlatılan sözde akım sonrası fiziksel engelli öğretmenini yumruklayarak hastanelik etti. Ortaya çıkan görüntüler sonrası 'TikTok kapatılsın' etiketi Twitter'da gündem oldu.

Sosyal paylaşım sitesi TikTok'ta son dönemde ortaya çıkan 'challenge'lar büyük tepki çekiyor. Özellikle lise çağındaki çocukların katıldığı ve oldukça tehlikeli olan bu challengelar sonrası Twitter'da 'TikTok kapatılsın' şeklinde açılan etiket gündem oldu. Yapılan paylaşımlarda TikTok'taki rezaletlere dikkat çekildi.

SON OLARAK BİR ÖĞRENCİ ÖĞRETMENİNİ TOKATLADI

TikTok'ta 'challenge' adı altındaki son rezalet ABD'de yaşandı. Teksas'ta bir lise öğrencisi 'Öğretmenini tokatla' şeklindeki 'challenge' nedeniyle 64 yaşındaki fiziksel engelli öğretmenini yumrukladı. Sosyal medyada hızla yayılan video büyük tepki çekti.

Öte yandan polis ekipleri ve okul yönetimi konuyla ilgili soruşturma başlatırken, hastaneye kaldırılan öğretmenin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SIK SIK YENİLERİ ÇIKIYOR

Son yılların en popüler sosyal medya platformu TikTok, karşımıza sık sık garip akımlarla çıkmasıyla biliniyor. Üstelik bunların bir bölümü, insanların kendilerine ya da bir başkasına zarar verdiği için, kamuoyunda tepkiye yol açıyor. Daha önce 'okuldan bir şeyler çalma' ve 'okul tuvaletinde banyo yapma' gibi sözde akımların ortaya çıktığı TikTok, yaptığı açıklamalarda söz konusu akımlarla ilgili paylaşımlara izin verilmeyeceğini belirtmişti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞIYOR

TikTok'ta ortaya çıkan ve çoğunlukla şiddet eğilimli 'challenge'lara sosyal medyada tepki yağıyor Birçok Tiwtter kullanıcısı TikTok'un kapatılması gerektiğini savunarak 'TikTok kapatılsın' şeklinde açılan etiket üzerinde binlerce paylaşım yaptı. O paylaşımlardan bazıları şöyle:

 

 

TikTok'taki son rezalet görenleri çıldırttı: Lise öğrencisi, öğretmenini hastanelik etti ile ilgili etiketler TikTok Öğretmen Tokat Twitter Sosyal Medya challenge yumruk tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.