TikTok'a kafa tutup küfür etmişti! Serdar Ortaç'tan yeni açıklama geldi

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, açtığı canlı yayınlar ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı son olarak TikTok'un kendisine kısıtlama getirmesine sinirlenmiş ve küfürler yağdırmıştı. Serdar Ortaç'tan konuyla ilgili yeni açıklama geldi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, açtığı canlı yayınlar ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı son olarak TikTok'un kendisine kısıtlama getirmesine sinirlenmiş ve küfürler yağdırmıştı. Serdar Ortaç'tan konuyla ilgili yeni açıklama geldi. Ünlü oyuncu pişmanlığını o sözlerle dile getirdi. İşte haberin detayları...

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bir süredir yaptığı açıklamalarla magazin gündemini meşgul ediyor. Dikkat çeken sözleriyle tartışma yaratan Ortaç, geçtiğimiz günlerde eski eşi Chloe Loughnan hakkında söylediği sözler nedeniyle eski eşiyle ters düşmüştü. 

Son olarak TikTok'a küfür eden ünlü oyuncu "Türkiye'de TikTok'u yasaklatmazsam o.... çocuğuyum. Sen koskoca Selçuklu'dan Osmanlı'ya 3500 yıllık Türk milletini dize getireceğini mi sanıyorsun?" demişti. Defalarca küfür eden Ortaç, TikTok'ın kendisini tekrar kısıtlamasını istemişti. Serdar Ortaç'ın bu hali sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'tan TikTok için yeni açıklama geldi. Sinir krizi geçirdiğini savunan Ortaç, "Orada o ben değilim. 2 şişe viski, 10 tane ilaç. TikTok'u ben nasıl kapatayım abi. Onu devlet yapar" şeklinde konuştu.

"BENİM EŞEKLİĞİM"

"Benim suçum yayın açmak içki içmek, üstüne de laf içmek. Benim hatam, benim eşekliğim, başka bir şey değil" ifadelerini kullan Ortaç, küfürleri nedeniyle annesinin de kendisine kızdığını belirtti.

TikTok'a kafa tutup küfür etmişti! Serdar Ortaç'tan yeni açıklama geldi ile ilgili etiketler Serdar Ortaç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.