TikTok trajedisi! 16 yaşındaki ünlü fenomen bıçaklanarak katledildi!

İngiltere bu cinayetle sallanıyor! 16 yaşındaki ünlü TikTok fenomeni Brianna Ghey, hedef alındığı bir bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti…

16 yaşındaki TikTok fenomeni Brianna Ghey, dün Warrington, Culcheth'deki Linear Park'ta trajik bir şekilde ölü bulundu. Polis, gencin ciddi şekilde yaralanmış halde bulunduğuna ve saat 15.00 sularında birileri tarafından kovalanarak parka koştuğuna dair bilgi aldığını duyurdu.

TikTok fenomeni kaçmasına rağmen trajik bir şekilde Warrington'ın Birchwood bölgesinden Brianna olay yerinde hayatını kaybetti. Transseksüel olduğu anlaşılan Brianna, TikTok ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında popülerdi. İnternette yayınlanan son videolarından biri, genç kurbanın kameralara gülümsediğini gösteriyordu. Cinayetin detayları genç çocuğun ailesini yasa boğdu.

ÖLDÜRÜLEN FENOMENİN AİLESİ AÇIKLAMA YAPTI

TikTok trajedisi! 16 yaşındaki ünlü fenomen bıçaklanarak katledildi!

Genç fenomenin ailesi cinayetin ardınan açıklama yaptı. Açıklamada, "Brianna çok sevilen bir kız, torun ve küçük kız kardeşti. Onunla tanışan herkes üzerinde kalıcı bir izlenim bırakacak, o, hayattan daha büyük bir karakterdi. Brianna güzel, esprili ve komikti. Brianna güçlü, korkusuz ve türünün tek örneğiydi. Hayatını kaybetmesi ailemizde büyük bir boşluk bıraktı ve hayatına dahil olan öğretmenlerin ve arkadaşlarının da aynı şeyi hissedeceğini biliyoruz. Bu son derece zor dönemde nazik sözleri ve destekleri için herkese teşekkür ederiz. Polise destekleri için ve tanıklara soruşturmaya yardımcı oldukları için teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandılar.

ŞÜPHELİ ŞAHISLAR TUTUKLANDI!

Cinayetin gerçekleştiği dün akşam saatlerinde, 15 yaşında olan biri kız ve biri erkek iki genç cinayet şüphesiyle tutuklandılar. Cheshire Polisinden yapılan açıklamada, "Dedektifler, Warrington'da 16 yaşındaki Brianna Ghey'in ölümünün ardından iki genci tutukladı. Acil servisler, dün saat 15.13'te Brianna'nın cesedinin ne yazık ki ölü olarak ilan edildiği bir yolda bulunmasının ardından halk tarafından Culcheth'deki Linear Park'a çağrıldı.”

ZANLILARIN İKİSİ DE 15 YAŞINDA

Devam eden soruşturma kapsamında, her ikisi de yerel bölgeden olan 15 yaşındaki bir erkek ve 15 yaşındaki bir kız cinayet şüphesiyle tutuklandı. Şu anda gözaltındalar ve ifade veriyorlar. Aile ve halk, dehşet veren cinayetin bir an önce aydınlatılmasını bekliyor.

TikTok trajedisi! 16 yaşındaki ünlü fenomen bıçaklanarak katledildi! ile ilgili etiketler TikTok Fenomen cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.