TikTok tokatçısı Sarıgül, bu kez de benzin istasyonunun pompasını tokatladı

Son günlerde gelen zamlara tepkisini, çektiği videolar ile gösteren Mustafa Sarıgül'den ilginç bir video daha geldi. Sarıgül, bu kez de akaryakıt zamlarına tepki göstermek için pompayı tokatladı.

EPGİS'ten yapılan açıklamada "Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı 04/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 0,53 motorinde 1,33 TL/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur" denildi.

SARIGÜL POMPAYA TOKAT ATTI

TikTok'ta sık sık ilginç videolar paylaşan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaştı. Sarıgül videoda bu kez pompayı tokatladı.

 

TikTok tokatçısı Sarıgül, bu kez de benzin istasyonunun pompasını tokatladı ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül TikTok benzin Türkiye Değişim Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.