TikTok tokatçısı Mustafa Sarıgül şimdi de ayçiçek yağını tokatladı!

Sosyal medya platformu TikTok'ta çektiği ilginç videolarla gündeme gelen Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül, şimdi de ayçiçek yağını tokatladı.

TikTok'ta yayınladığı sıradışı videolarla gündem olan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, ayçiçek yağına yapılan zamlara yeni bir video yayınlayarak tepki gösterdi.

"BU ZAMLARI ARTIK DURDURUN"

Ayçiçek yağına vurarak konuşan Sarıgül, "Türkiye'de birçok iktidarlar geldi geçti ama ayçiçek yağı bu kadar konuşulmadı, ayçiçek yağı bu kadar gündem olmadı. Gerçekten bu ayıp da size yeter. Bu zamları artık durdurun. Millet ayçiçek yağını konuşmaktan vazgeçsin" dedi.

 

TikTok tokatçısı Mustafa Sarıgül şimdi de ayçiçek yağını tokatladı! ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül Tokat ayçiçek yağı Türkiye Değişim Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.