TikTok kapanıyor mu? Türkiye'de TikTok kapatılacak mı?

TikTok kapatılıyor mu iddiaları sosyal medyada bir kez daha dolanırken bazı ülkeler bu konuda ciddi atılımlarına başladı. TikTok kullanıcıları bu uygulamanın Türkiye’de ne zaman yürürlüğe gireceğini merak etmektedir.

TikTok kapatılacağı iddiaları halen daha canlılığını korumaktadır. Son dönemlerde TikTok kullanıcıları arasında dikkatle takip edilen bu söylentilere takiben söylentiler devam etmektedir. Kapanma konusunda ilk ciddi adım ABD’den gelirken Türkiye’de TikTok kapatılacak mı sorusuna cevap aranmaktadır.

TikTok üzerinden paylaşılan bazı iğrenç videolara vatandaşlar tepkilerini dile getirirken ebeveynlerde gençlerle beraber şikayetlerini arttırıyor. Gençlerin bu durumları bazı tartışmaları da beraberinde getirirken TikTok’un son durumu hakkında neler yapılabileceği merak ediliyor.

TikTok Kapanıyor mu?

Yeni bir akım adı altında hemen hemen her gün yeni iğrençlikler TikTok’ta yasaklama getirileceğinin sinyallerini veriyor. Türkiye’de TikTok’un kapanma iddiaları bir kez daha gün yüzüne çıkarken sosyal medya düzenlemesinin üzerinde durulması bekleniyor.

TikTok

Türkiye'nin sosyal medya şirketlerine tanıdığı sürenin hemen sonunda şirketlere talep edilen yasal şartları yerine getirilmesi beklenecek. Twitter, Facebook, Instagram, Periscope gibi sosyal medya devlerine cezada üçüncü aşamaya kadar gelinen Türkiye’de Youtube’un ardından TikTok içinde temsilci atanacak.

TikTok kapanıyor mu? Türkiye'de TikTok kapatılacak mı? ile ilgili etiketler TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.