TikTok fenomeni Taha Duymaz'ın aylık geliri dudak uçuklattı! Canlı yayında açıkladı...

Evinde yemek yaparak sosyal medyada fenomen olan Taha Duymaz geçirdiği estetik operasyonların ardından şimdi de aylık kazancıyla gündeme geldi. Canlı yayında aylık kazancını açıklayan Duymaz, asgari ücretin kat kat üzerinde olan gelirini yeterli bulmadığını belirtti.

Hatay’ın Yayladağ ilçesinde yaşayan Taha Duymaz bir sosyal medya fenomeni olarak yoluna devam ediyor. Son dönemdeki dış görünüşüyle de değişime uğrayan Taha Duymaz aylık kazancını da açıkladı.

Taha Duymaz geçtiğimiz aylarda burun estetiği geçirdi ve bambaşka biri oldu.

 AYLIK KAZANCINI AÇIKLADI

Yaptırdığı estetiklerle yine dikkatleri üzerine çeken Taha Duymaz’ın takipçileri aylık kazancını merak ediyordu. Vermiş olduğu röportajında aylık kazancıyla iligili sorular cevapladı ve açıkladı.

"BENİM GELİRİM ARKADAŞLARIMIN ÇEYREĞİ"

Fenomen Taha Duymaz fenomen, "Yemek markaları bana reklam vermiyor. Mesela benim sosyal medya fenomeni arkadaşlarımın aylık gelirleri 100 ile 150 bin... Benimki onun çeyreği! 'Keşke teklif gelse de hayatımın dönüm noktası olsa' diyorum" dedi.

Taha Duymaz'ın aylık gelirinin 25-40 bin TL arasında olduğu ortaya çıktı.

 

TikTok fenomeni Taha Duymaz'ın aylık geliri dudak uçuklattı! Canlı yayında açıkladı... ile ilgili etiketler TikTok Fenomen canlı yayın estetik Taha Duymaz aylık gelir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.