Çocuk tacizcisi TikTok fenomeni ruh ve akıl sağlığı hastanesinde

Sosyal medya hesabından açtığı TikTok canlı yayınlarında çocuklarla canlı bağlantı kurup cinsel içerikli sohbetle çocuklara tacizde bulunan ve cinsel içerikler üreten Mehmet Akbulut isimli şahıs Erbaa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın harekete geçmesiyle gözaltına alınmıştı ve akabinde akıl sağlığı raporu çıkana kadar denetimli olarak serbest bırakılmıştı. Akbulut dosyası hakkında yeni bir detay gündeme geldi.

Tokat Erbaa'da yaşayan, TikTok'ta Fuat Akbulut kullanıcı adıyla müstehcen içerikler paylaşan ve çocuklarla yayın yapan Mehmet Akbulut Tokat Cumhuriyet Başsavcısı talebiyle gözaltına alınmıştı. Akbulut'un el konulan dijital materyallerinde de inceleme başlatıldı. 

 4 GÜNDE BİR İMZA ATACAKTI

2 günlük sorgu sürecinin ardından akıl sağlığı raporu için hastaneye sevk edilen Akbulut, rapor süreci tamamlanana kadar 4 günde bir imza atmak kaydıyla denetimli serbest bırakılmıştı. Evinden yeniden alınan Akbulut için gözlem talebi uygulandı.

Akbulut, Tokat Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gözlem altına alındı. Davaya Tokat Barosu dahil oldu ve avukat görevlendirdi.

Çocuk tacizcisi TikTok fenomeni ruh ve akıl sağlığı hastanesinde ile ilgili etiketler Tokat TikTok Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.