TikTok fenomeni Ferit Yılmaz annesinin sevgilisini öldürdü! Evde birlike yakalayınca...

TikTok'ta 165 bin takipçisi olan 24 yaşındaki fenomen Ferit Yılmaz, kısa bir süre önce babasından boşanan annesi Handan A.'yı erkek arkadaşı Orhan Taşyürek ile birlikte görünce dehşet saçtı. TikTok fenomeni, mutfaktan aldığı bıçakla annesi ve annesinin erkek arkadaşına saldırdı. Handan A. hafif yaralı kurtulurken, erkek arkadaşı ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Erzurum'un Palandöken ilçesinde yaşayan ve sosyal medya platformu TikTok'ta 165 bin takipçisi olan Ferit Yılmaz dehşet saçtı. Önceki gece saat 23.30 sıralarında, annesiyle birlikte kaldığı eve gelince, annesi ve erkek arkadaşını birlikte görünce çılgına dönen Ferit Yılmaz, annesinin erkek arkadaşını öldürdü.

İKİSİNİ BİRLİKTE GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜ!

Sabah Gazetesi'nden Furkan Nehri'nin haberine göre; Erzurum'un Palandöken ilçesinde gece 23:30 sıralarında, kısa bir süre önce eşinden boşanan Handan A. erkek arkadaşı 34 yaşındaki Orhan Taşyürek ile evde oturuyordu. O sırada kapıyı anahtarla açıp içeriye giren 24 yaşındaki Handan'ın oğlu ve sosyal medya fenomeni Ferit Yılmaz, karşısında annesinin erkek arkadaşı Taşyürek'i görünce çılgına döndü.

TikTok fenomeni Ferit Yılmaz

 BIÇAKLA ANNESİ VE SEVGİLİSİNE SALDIRDI

Taraflar arasında tartışma çıktı ve tartışma büyüdü. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce, mutfaktan aldığı bıçakla Taşyürek'i bıçaklayan Yılmaz, ardından annesine doğru yöneldi. Kendisini banyoya kilitleyen Handan A. hafif yaralı kurtulurken, yaralı halde evden çıkmayı başaran Taşyürek, merdivenlerde düştü. Taşyürek merdivenlerden düşünce yeniden bıçak darbelerine maruz kaldı. Peşinden gelen Yılmaz, Taşyürek'i tekrar bıçakladı.

TikTok fenomeni Ferit Yılmaz

ORHAN TAŞYÜREK HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz adamı hemen hastaneye kaldırdı. Hastanedeki tüm tedavilere rağmen kurtarılamayan Taşyürek hayatını kaybetti. Taşyürek'in 3 çocuk babası olduğu ve bir oğlunun 20 gün önce dünyaya geldiği öğrenildi. Cinayeti işleyen Ferit Yılmaz'ın ise sosyal medya platformu TikTok'ta 165 bin takipçisi olan bir fenomen olduğu ortaya çıktı.

 TikTok fenomeni Ferit Yılmaz

 

 

TikTok fenomeni Ferit Yılmaz annesinin sevgilisini öldürdü! Evde birlike yakalayınca... ile ilgili etiketler TikTok Erzurum Palandöken cinayet TikTok fenomeni Ferit Yılmaz Orhan Taşyürek bıçaklı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.