TikTok'un yeni akımı şimdiden 4 kişiyi öldürdü! İnsanlar delirmiş...

TikTok'ta sık sık yeni meydan okumalar ve akımlar görüyoruz. Son olarak ortaya çıkan 'Tekneden Atlama' akımı ise daha yeni ortaya çıkmasına rağmen 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden odu.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu haline gelen TikTok'ta, sürekli karşımıza yeni meydan okumalar (challenge) ve akımlar çıkıyor. En son platformda popüler olan akım ise "boat jumping challenge" adı verilen ve insanların yüksek hızlı giden teknelerden kendilerini atması meydan okuması.

ŞİMDİDEN 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

TikTok'ta yeni ortaya çıkan 'tekneden atlama' akımı nedeniyle şididen 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. İnsanlar bir akım uğruna hayatlarını hiçe sayıp bu meydan okuma videolarını çekmeye devam ediyor.

Tek motora sahip küçük sürat teknelerinde yapılan ve "boat jumping challenge" (tekneden atlama meydan okuması) etiketiyle paylaşılan videolarda, insanların hızla giden teknelerden atladığını görüyoruz.

TikTok'un yeni akımı şimdiden 4 kişiyi öldürdü! İnsanlar delirmiş...

SAKATLIKLAR VE ÖLÜMLER YAŞANIYOR

Sürat teknelerinden atlayan insanlar, suya çarpma şiddetiyle boyunlarının kırılması sonucunda hayatlarını kaybediyorlar veya ciddi sakatlıklar yaşıyorlar.

TikTok yönetiminin bu akımla ilgili harekete geçerek videoları ve etiketleri platformdan kaldırması bekleniyor.

TikTok'un yeni akımı şimdiden 4 kişiyi öldürdü! İnsanlar delirmiş... ile ilgili etiketler TikTok ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.