Ticaret Bakanı Muş'tan ihracat açıklaması: Çift haneli rakamlara ulaşacağız

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM Genel Kurulu'nda konuştu. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Yıl sonunda Orta Vadeli Program büyüme hedefimiz olan yüzde 9 seviyesini de aşacağımıza ve çift haneli rakamlara ulaşacağımıza inanıyoruz." dedi.

TBMM Genel Kurulunda, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığının 2022 yılı bütçelerinin görüşmeleri sürüyor. Genel Kurul çalışmalarına katılarak konuşma yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ihracatta Türkiye'nin hedefini açıkladı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "İhracatımızdaki hızlı yükseliş ve ihracatın tetiklediği üretim artışıyla ivme kazanan yeni yatırımlarla, yıl sonunda Orta Vadeli Program büyüme hedefimiz olan yüzde 9 seviyesini de aşacağımıza ve çift haneli rakamlara ulaşacağımıza inanıyoruz. Hem mal hem de hizmet ihracatı ile ilgili ortaya koyduğumuz hedeflerimizi içeren “Ülke Bazlı Eylem Planları”mızı kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.

 

 

 

 

Ticaret Bakanı Muş'tan ihracat açıklaması: Çift haneli rakamlara ulaşacağız ile ilgili etiketler TBMM Ticaret Bakanı Mehmet Muş 2022 bütçesi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.