Tiago Çukur Fenerbahçe'de! Bu akşam İstanbul'a geliyor...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Tiago Çukur transferini resmen açıkladı. Watford forması giyen Tiago Çukur’un sarı lacivertlilerle her konuda anlaştığı duyuruldu.

Bu sezon Jorge Jesus yönetiminde hem ligde hem de Avrupa’da fırtınalar estirmeyi düşünen Fenerbahçe, peş peşe transferlerle adından söz ettiriyor. Son olarak Watford forması giyen genç oyuncu Tiago Çukur ile anlaşan sarı lacivertliler transferi resmen duyurdu.

Tiago Çukur Fenerbahçe'de! Bu akşam İstanbul'a geliyor...

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Kulübümüz, İngiltere'nin Watford takımında forma giyen Tiago Çukur'un transferi için oyuncunun kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Sağlık kontrolleri ve ilerleyen transfer görüşmeleri için genç futbolcu bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadeleri yer aldı.

Genç oyuncunun akşam saatlerinde İstanbul’da olması bekleniyor.

Tiago Çukur Fenerbahçe'de! Bu akşam İstanbul'a geliyor... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Watford Tiago Çukur
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.