THY'nin büyük haberi belli oldu: Şampiyonlar Ligi'nin sponsoru oldu

Türk Hava Yolları, merakla beklenen büyük haberi duyurdu. THY, Avrupa'da kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyon olan Şampiyonlar Ligi'nin sponsoru oldu. THY, heyecan yaratan gelişmeyi Twitter hesabından duyurdu.

Türk Hava Yolları'nın merakla beklenen büyük haberi belli oldu. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nin yeni sponsoru Türk Hava Yolları oldu.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ise Twitter hesabından anlaşmayı duyurarak "Tüm kupalar bizim" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nin daha önceki resmi sponsoru olan Rus şirket Gazprom'un anlaşması, Ukrayna'daki savaş sonrası sona ermişti.

Türk Hava Yolları Twitter hesabından dün yaptığı paylaşımda "Yarın paylaşacağımız büyük haber için heyecanlıyız. Takipte kalın!" ifadelerini kullanmıştı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ise paylaşımı alıntılayarak "Bir şeyler olacak" demişti.

THY'nin büyük haberi belli oldu: Şampiyonlar Ligi'nin sponsoru oldu ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları THY sponsor anlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.