THY Sevgililer Günü indirim kapmayasında neler var? Türk Hava Yolları 14 Şubat Sevgililer Günü indirimi

Türk Hava Yolları Sevgililer Günü indirim kampanyası başladı. Tüm markalar bu güne özel indirim kampanyaları düzenliyor. Türkiye'nin en güzide kurumu Türk Hava Yolları Sevgililer Günü ile birlikte bu kampanyaya katıldı. Peki THY Sevgililer Günü indirim kampanyası nedir?

Türk Hava Yolları'ndan Sevgililer Günü'ne özel indirim kampanyası sosyal medyada oldukça konuşulan bir konu oldu. 14 Şubat Sevgililer Gününde Türk Hava Yollarından indiriminizi nasıl alırsınız?

TÜRK HAVA YOLLAR SEVGİLİLER GÜNÜ İNDİRİM KAMPANYASI!

 THY internet sitesinde yer alan açıklamada, "13-16 Şubat tarihleri arasında, İstanbul’dan yurt dışına gerçekleştireceğiniz 2 kişilik Economy Class uçuşlarda yüzde 50’ye varan indirimlerden faydalanabilirsiniz. Kiev, Podgorica, Tokyo, Phuket, Dubai, Barselona, Paris, Cape Town, Kazablanka, Venedik, Prag , Miami ve daha fazla noktaya Sevgililer Günü’ne özel avantajlarla uçun." ifadeleri kullanıldı.

THY'den Sevgililer Günü'ne özel indirim kampanyası

KAMPANYA TARİHLERİ!

Kampanyanın 13 Şubat 2021 - 16 Şubat 2021 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 1 Nisan 2021 - 31 Aralık 2021 arasında olan biletler için geçerli olacağı belirtildi.

THY Sevgililer Günü indirim kapmayasında neler var? Türk Hava Yolları 14 Şubat Sevgililer Günü indirimi ile ilgili etiketler THY thy sevgililer günü indirim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.