THY Personel Alımına Başlıyor! Başvurular Devam Ediyor, Pilot Alım Şartları Neler?

Türk Hava Yolları personel alım başvuruları devam ediyor. Pilot alım başvurularının devam ettiği süreçte başvuru şartları da araştırılmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda yapılan duyuruyla birlikte personel alımlarına başlayan Türk Hava Yolları 17 bin TL maaşla pilot alım başvurularına başladı. Kabin Memuru, pilot ve teknik personel alım kadrolarının başlamasıyla birlikte THY Personel alım başvuruları vatandaşların merak konusu oldu.

THY PERSONEL ALIMINA DEVAM EDİYOR!

THY İcra Kurulu Başkanı Bolat, “Önemli yatırım yapıyoruz. 700 pilot alımı için ilana çıkacağız. Pilotlarımızı yetiştirip sektöre kazandırıyoruz. Diğer alanlarımıza da insan kaynağını büyütüyoruz. Bu yıl ana markamız THY’ye ilk 6 ayda 963 yeni arkadaşımız katıldı. Sayıyı 2.600’ün üzerine çıkaracağız. Uçak bakımda 500 arkadaşımız daha katılacak. Bizde ilk işe başlayan 17 bin lira alıyor” şeklindedir.

Türk Hava Yolları Aktif İlan Listesi!

Türk Hava Yolları internet sitesinde yayınlanan ilanlar da belli oldu. Aktif ilan listesine göre Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı
Kaptan Pilot Geniş Gövde
II. Pilot Geniş Gövde
II. Pilot
Kaptan Pilot Dar Gövde
Simülatör Uçuş Öğretmeni (SFI) pozisyonlarında personel alımı yapılacak.

THY Personel Alımına Başlıyor! Başvurular Devam Ediyor, Pilot Alım Şartları Neler?

Pilot Alım Şartları Nelerdir?

THY Pilot alım şartları da Türk hava Yolları tarafından gelen ilana göre adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Adli Sicil kaydı olmamak " gibi şartlar aranacaktır.

 

THY Personel Alımına Başlıyor! Başvurular Devam Ediyor, Pilot Alım Şartları Neler? ile ilgili etiketler THY
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.