THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den işten çıkarma iddialarına yalanlama

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, T24 haber sitesinin öne sürdüğü, 'THY'de 2 bin 500 kokpit ve kabin çalışanının iş akdine son verildi' iddiasını yalanladı.. Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada büyük harflerle 3 kez “YALANDIR” diye yazarak çıkan haberlere tepki gösterdi.

T24 sitesinin yayınladığı ve sosyal medyada hızla yayılan, 'Türk Hava Yolları'ndan 2 bin 500 kokpit ve kabin çalışanının iş akdine son verildi' iddiasıyla ile ilgili THY Genel Müdürü Bilal Ekşi Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Yapılan haberlerin maksatlı ve yalan olduğuna dikkat çeken Bilal Ekşi, ' Göz bebeğimiz THY ile ilgili bazı sosyal medya hesaplarında verilen/dağıtımı yapılan yukarıdaki "İşten çıkarma" mesajı YALANDIR, YALANDIR, YALANDIR' ifadelerini kullandı.

YALAN: "İşten çıkarma yasağının sona ermesiyle sadece THY de 2 bin 500 kokpit ve kabin çalışanının iş akdine son verildi."


Göz bebeğimiz THY ile ilgili bazı sosyal medya hesaplarında verilen/dağıtımı yapılan yukarıdaki "İşten çıkarma" mesajı YALANDIR, YALANDIR, YALANDIR.

— Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) July 2, 2021

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den işten çıkarma iddialarına yalanlama ile ilgili etiketler THY Bilal Ekşi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.