THY aile indirimi nasıl alınır 2022? THY İndirimli uçak bileti ne kadar?

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında, birlikte seyahat edecek üç kişi ve üzeri ailelere ekonomi sınıfında geçerli yüzde 20 indirim imkanı sunuyor. Bu kapsamda, THY aile indirimine dair detaylar, indirim oranı ve hangi tarihe kadar geçerli olduğu büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, THY aile indirimi nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde... 

Türk Hava Yolları (THY)  Miles&Smiles üyesi yolcularına birbirinden uygun indirim fırsatları sunuyor. Bu çerçevede,THY, iç hat uçuşlarında üç kişi ve üzeri seyahat edecek ailelere ekonomi sınıfında geçerli yüzde 20 indirimi sağlıyor. Peki, THY aile indirimi nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde... 

THY aile indirimi nasıl alınır 2022? THY İndirimli uçak bileti ne kadar?

İÇ HATLARDA YÜZDE 20 İNDİRİM: THY AİLE KAMPANYASI İNDİRİM ORANI NEDİR?

THY, 11 Nisan 2023 tarihine kadar biletlerini alan üç kişi ve üzeri Miles&Smiles üyesi ailelere yüzde 20 oranında indirim olanağı sunuyor. 

THY bilet fiyatlarına BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak, kampanya sadece THY'nin tarifeli seferlerinde geçerli olacak, Anadolujet seferleri ve Kıbrıs uçuşları kapsam dışında kalacak.

THY İNDİRİMLİ BİLET NASIL ALINIR?

THY aile indirimi kapsamındaki uçuşlarla ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/aile-indirimi internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer taraftan, 444 0 849 numaralı çağrı merkezi veya satış ofislerindende bilgi alabilirsiniz.

 

 

 

THY aile indirimi nasıl alınır 2022? THY İndirimli uçak bileti ne kadar? ile ilgili etiketler THY uçak
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.