Threads uygulamasına ünlüler akın etti! Selin Şekerci'nin paylaşımı dikkat çekti

Twitter'a rakip olarak geliştirilen Threads uygulaması kullanıma sunuldu. Türkiye'de birçok ünlü bu uygulamada hesap açtı. O ünlüler arasında yer alan Selin Şekerci'nin Threads'ta yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, Twitter'a rakip olarak geliştirdiği yeni sosyal medya platformu Threads'i kullanıma sundu. Threads, 100'den fazla ülkede kullanıma girdi. Threads Türkiye'de yoğun ilgi gördü. Hadise, İrem Derici, Danla Bilic, Mert Fırat, Gamze Erçel gibi ünlü isimler hemen yeni uygulamada hesap açtı.

SELİN ŞEKERCİ'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM!

Threads hesabı açanlar arasından Selin Şekerci de vardı.Şekerci, uygulamada yaptığı ilk paylaşımla dikkat çekti. Selin Şekerci daha önce Twitter paylaşımı yüzünden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile davalık olmuştu. Şekerci bu davaya gönderme yaparak yeni uygulamada dikkat etmesi gerektiğini söyledi ve "Bu sefer mahkemelik olmamam lazım, bu sefer mahkemelik olmamam lazım" yazdı.

Threads uygulamasına ünlüler akın etti! Selin Şekerci'nin paylaşımı dikkat çekti

THREADS'E NASIL KAYIT OLUNUR?

Apple Store üzerinde yer alan görüntülerden yola çıkarak, kullanıcıların Instagram hesaplarını kullanarak platforma kayıt olabilecekleri ve mevcut kişilerini takip edebilecekleri belirtiliyor.

Ayrıca Threads hesabı açmak için Instagram'a üye olma şartının olmadığı duyuruldu. Buna göre Instagram hesabı olmayan kullanıcılar yeni hesap açarak Threads'e kayıt olabilecek.

 

 

 

 
 
Threads uygulamasına ünlüler akın etti! Selin Şekerci'nin paylaşımı dikkat çekti ile ilgili etiketler Threads Selin Şekerci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.