Thomas Tuchel'dan dikkat çeken açıklama: 'Hak edilmiş galibiyet' diyemem...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Bayern Münih, temsilcimiz Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Alman ekibinde teknik direktör Thomas Tuchel, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 3-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

''BİZİM İÇİN ÇOK KOLAY OLMADI''

"Şampiyonlar Ligi çok zorlu mücadelelere sahne olan bir arena. Galatasaray, Avrupa'da rüştünü ispatlamış, geçmiş yıllarda çok başarılı olmuş bir takım. Bizim için çok kolay olmadı.''

''İLK YARI İÇİN 'HAK EDİLMİŞ GALİBİYET' DİYEMEM''

''İlk yarıda arzuladığımız seviyeye ulaşamadık. İlk yarı için 'hak edilmiş galibiyet' diyemem. Çünkü Galatasaray taraftarı önünde çok baskılı bir oyun oynadı. Ancak ikinci yarıda toparlandık, 90 dakika değerlendirildiğinde alınan galibiyetten dolayı mutluyum."

"UZUN ZAMANDIR KAYBETMİYORUZ"

Tuchel, oyuncularına soyunma odasında Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerini gerçekleştirme anlamında daha cesaretli ve hücum futbolu oynamaları gerektiğini söylediğini vurgulayarak, "Nitekim de oldu. Çok gururluyum. Uzun zamandır kaybetmiyoruz. Ama bu maçın ya da herhangi bir maçın favorisi yok. Çünkü çok sıkı çalışmanız gerekiyor. Her rakibe karşı aynı ciddiyet ve sakinlikle reaksiyon göstermek için çok daha fazlasını vermeniz gerekiyor. Dolayısıyla alınan bu galibiyet bir antrenör olarak beni çok gururlandırdı." diye konuştu.

Alman teknik adam, Mauro Icardi'nin oynayabileceği hesabıyla maçtan önce kadrosunu kurduğunu da sözlerine ekledi.

 

Thomas Tuchel'dan dikkat çeken açıklama: 'Hak edilmiş galibiyet' diyemem... ile ilgili etiketler Galatasaray Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.