Thomas Tuchel'dan çarpıcı açıklama: Galatasaray'dan çok etkilendim...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Alman devi Bayern Münih, deplasmanda temsilcimiz Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Bavyera ekibinin teknik direktörü Thomas Tuchel, zorlu mücadele öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Galatasaray mücadelesi öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

''GALATASARAY'A KARŞI OYNADIĞIMIZ MAÇLARDA ÇOK ETKİLENDİM''

"Adım adım gitmemiz gerekiyor. Galatasaray kadrosu çok güçlü oyunculardan oluşuyor. Zorlu bir maç bizi bekliyor ama biz kendimize güveniyoruz.Galatasaray'a karşı oynadığımız maçlarda çok etkilendim. Saha içi organizasyonları üst seviyede. Derin bir futbol anlayışına sahipler. Fenerbahçe'yi de takip ediyorum, diğer takımları da. Türk futbolu iyi bir gelişim içinde. Galatasaray çok köklü bir kulüp. Ateşli taraftarları var. Onlara karşı en iyi mücadelemizi vermek zorundayız."

"ICARDI'NİN SAKAT OLDUĞUYLA İLGİLİ BİLGİ ALDIM"

"Son aldığım bilgiler Icardi'nin sakat olduğuyla ilgiliydi. Muazzam fark yaratabilecek, oyunu değiştirebilecek bir isim. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın böyle bir oyuncuya sahip olması önemli. Çok agresif, çok hareketli ve aynı zamanda hücumsal etkinlikleri çok iyi seviyede. Aynı zamanda futbola çok duygusal bir bağla bağlanmış bir oyuncu. Kendisiyle de çalıştığım için bunları net söylüyorum."

Thomas Tuchel'dan çarpıcı açıklama: Galatasaray'dan çok etkilendim... ile ilgili etiketler Galatasaray Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Akıncı İHA, İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi aradığı uçuşta dünyada en çok takip edilen hava aracı

Türkiye'nin, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve bazı yetkililerin geçirdiği helikopter kazasına ilişkin arama faaliyetlerinde görevlendirdiği Akıncı İHA'yı FlightRadar24 uygulaması üzerinden yüzbinlerce kişi takip ediyor.