The Witcher 2. sezon ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu mu?

The Witcher 2. sezon ne zaman başlayacak? Netflix'in yeni dizisi The Witcherilk sezonuyla hayranlarının karşısına çıktı. Henry Cavill, Anya Chalotra ve Freya Allan gibi isimlerin başrolünde yer aldığı The Witcher dizisinin 2. sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dizinin hayranları yeni sezonun yayın tarihini araştırmaya başladı. İşte The Witcher 2. sezon ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

The Witcher 2. sezon ne zaman başlayacak? Henry Cavill, Anya Chalotra ve Freya Allan gibi isimlerin başrolünde yer aldığı The Witcher dizisinin 2. sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dizinin hayranları yeni sezonun yayın tarihini araştırmaya başladı. Netflix'in yeni dizisi The Witcherilk sezonuyla hayranlarının karşısına çıktı. İşte The Witcher 2. sezon ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

THE WITCHER 2. SEZON NE ZAMAN?

Netflix diziye resmi 2. sezon onayını verdiğini duyurmuştu. The Witcher 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

THE WITCHER 2. SEZON FRAGMANI ÇIKTI MI?

The Witcher 2. sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. The Witcher 2. sezon fragmanı yayınlandıktan sonra haberimiz içerisinde yer alacak.

THE WITCHER KONUSU NEDİR?

Mutasyona uğramış bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt, insanların çoğunlukla yaratıklardan daha uğursuz olduğu, karmaşa içindeki bir dünyada kaderine doğru yol alıyor.

THE WITCHER OYUNCULARI

Dizinin başrolünde Henry Cavill,Anya Chalotra,Freya Allan bulunuyor.

Henry Cavill; canavar, büyü ve kader konulu dizinin başrolünde. Andrzej Sapkowski'nin fantastik kitaplarından uyarlandı.

 THE WITCHER NEREDEN İZLENİR?

The Witcher dizisi Netflix dizi film platformu üzerinden izlenebiliyor. Bu diziyi izlemek isteyen vatandaşların Netflix’e üye olmaları gerekiyor

Ayrıca Netflix’e bir defaya mahsus olarak 30 gün boyunca ücretsiz ulaşabiliyorsunuz. Deneme süreniz bitmeden üç gün önce size bir hatırlatma e-postası gönderiliyor. Belirtilen tarihinden önce iptal ettiğinizde ücret ödemiyorsunuz.

Hesap oluşturmak veya hesabınıza erişmek için e-posta adresinizi girmeniz ve oturum oluşturmanız gerekiyor.

 

The Witcher 2. sezon ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu mu? ile ilgili etiketler Netflix 2020 The Witcher yen sezon
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.