The Wanted'ın solisti Tom Parker'dan acı haber! Kansere yenik düştü

Britanyalı müzik grubu The Wanted'ın solisti Tom Parker hayatını kaybetti. Beyin tümörü sebebiyle vefat eden 33 yaşındaki müzisyenin vefatı hayranlarını yasa boğdu.

Dünyaca ünlü müzik grubu The Wanted'ın 33 yaşındaki solisti Tom Parker hayatını kaybetti. 2020 Ekim'de Beyninde tümör tespit edilen ve tedavi gören genç müzisyenin ölüm haberi grubun sosyal medya hesabından duyuruldu. Parker'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

The Wanted'ın solisti Tom Parker'dan acı haber! Kansere yenik düştü


The Wanted grubunun resmi Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "O bizim kardeşimizdi, hissettiğimiz kayıp ve üzüntü kelimelerle ifade edilemez" ifadeleri yer aldı.


''SON ANA KADAR SAVAŞTI''

Parker'ın eşi Kelsey Hardwick de Instagram hesabında yaptığı paylaşımda ölüm haberini doğruladı ve "Çok üzgünüz. Tom'u bugün erken saatlerde, tüm ailesi yanındayken kaybettik. Kalplerimiz kırık. Tom bizim dünyamızın merkezindeydi, onsuz bir hayatı hayal bile edemiyoruz. Onun bulaşıcı gülümsemesini, enerjisini hiç unutmayacağız. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Son anına kadar savaştığını bilmenizi istiyoruz. Tom seninle sonsuza kadar gurur duyacağım" ifadesine yer verdi.

 The Wanted'ın solisti Tom Parker'dan acı haber! Kansere yenik düştü - Resim : 2

İleri evre beyin kanseri teşhisi konulan Parker bir süredir bu hastalıkla mücadele ediyordu. Şarkıcı hastalığını; sosyal medya hesabından "Şimdi bunun nedenini açıklama zamanı. Bunu söylemenin kolay bir yolu yok ama beyin tümörü teşhisi konuldu. Tedavi de çoktan başladı" sözleriyle duyurmuştu.

The Wanted'ın solisti Tom Parker'dan acı haber! Kansere yenik düştü - Resim : 3

 

The Wanted'ın solisti Tom Parker'dan acı haber! Kansere yenik düştü ile ilgili etiketler vefat kanser the wanted tom parker beyin tümörü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.