The Walking Dead'te 8. sezon heyecanı devam ediyor!

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran The Walking Dead dizisinin 8. sezon 12. bölümü vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Diziyi internetten izlemek isteyenler ise hüsrana uğruyor. Telif hakları sebebiyle dizinin bölümleri internet üzerinden yayınlanmıyor. Buna karşın dizinin 8. sezon 12. bölümü izlemek için araştırmalar devam ediyor. 8. sezonu başlayan dizinin yeni bölümleri aratılmaya devam ediyor. Biz de bu konu hakkında merak edilenleri derledik.

The Walking Dead 8. sezon 12. bölüm izlemek için araştırmalar devam ediyor. Önceleri internet sitelerinden takip edilen dizinin 8. sezonu telif hakları sebebiyle internetten izlenemiyor. Digitürk abonesi olmayanlar ise TWD'yi izlemek için araştırma yapıyor. İlk olarak Robert Kirkman ve Tony Moore tarafından meydana getirilen 2003 yapımı The Walking Dead adlı Amerikan çizgi roman serisi, daha sonra ülkemizde de Yürüyen Ölüler adıyla dağıtılmaya başlandı. Dizinin 8. sezon 12. bölümünü izlemek için haberimizde linke bakabilirsiniz.

The_Walking_Dead_8._sezon_12._bolum_izle_TWD_yeni_bolums

THE WALKİNG DEAD 8. SEZON NASIL İZLENİR?

The Walking Dead dizisinin yayın hakkı Digiturk'e ait olduğu için yalnızca aboneler tarafından izlenebiliyor. İnternette bulunan dizi bölümleri telif hakkı ile korunan içerik oldukları için kısa süre içerisinde kaldırılıyor.

THE WALKİNG DEAD DİZİSİ KONUSU NEDİR?

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salgınını konu eder. Bu dünyada, zombiler, hikâyenin geçtiği bölgenin yerel argosunda "aylaklar" adıyla anılmaktadır. Sadece beyinleri yokedilerek etkisiz hale getirilebilen bu aylaklar, herhangi bir canlıyı yakalayıp parçalayarak yiyen "yaşayan ölüler" olarak betimlenmiştir. Aylaklar, ayrıca, sağlıklı insanları ısırarak veya tahrip ederek içlerindeki zombi virüsünü bulaştırma yoluyla kendileri gibi birer zombiye dönüştürebilmektedir. Seri, bu vahşi zombilerin ortaya çıkışını ve bu ani gelişme sonrasında kendilerini amansız bir yaşam mücadelesi vermek zorunda bulan bir küçük grubun hikâyesini ele almaktadır.

Grubun lideri, zombi salgını öncesi şerif yardımcılığı yapmış olan Rick Grimes'tır. Grup, her fırsatta grubun dinamiğini etkileyen/değiştiren yürüyen zombilerin korkusu ile yüzleşmektedir.

Hikâye, çoğunlukla ana karakter Rick Grimes'ın grubunun, aylak sürüsünden uzak ve güvenli bir yer aradıkları Atlanta metropol bölgesi ile Amerika'nın Georgia eyaleti çevresindeki kuzey kırsal bölgede geçmektedir. Konu, yaşam mücadelesi verenler bu grubun zombi sürüsüne karşılık hayatları ile kendi insanlıklarını dengelemeye çalışmaları, gruptaki üyelerin öldürülmeleri ile başa çıkmaları, tanıştıkları ve çoğu tehlikeli ya da yırtıcı olan başka insanlarla uğraşmaları gibi ikilemleri ele almaktadır.

weThe_Walking_Dead_8._sezon_12._bolum_izle_TWD_yeni_bolum

THE WALKİNG DEAD 8. SEZON 12. BÖLÜM İZLE

THE WALKİNG DEAD SEZON ARASINDA FİNAL YAPACAK

Geçtiğimiz Pazar akşamı yedinci bölüm yayınlandıktan hemen sonra, The Walking Dead’in önümüzdeki Pazar günü ekrana gelecek olan sezon arası finalinin ilk görüntülerinden oluşan bir tanıtım videosu izleyici karşısına çıktı.
Maggie ve Jesus’un Saviors’ın teslim olmalarının artık kaçınılmaz hale geldiğiyle ilgili konuşmalarının yer aldığı aksiyon dolu tanıtım, 90 dakikalık final bölümünde yaşanacak sürprizlerin habercisi niteliğinde. Maggie, bu gelişmeyi “an meselesi” diye tanımlarken AMC’nin ünlü tanıtım sesi ise “Bölüm bittikten sonra çok konuşulacak bu ana tanık olmak için Pazar günü yeni bölümü izleyin” diyor.

Diziyle ilgili gelişmelerin konuşulduğu Talking Dead programda, sunucu Chris Hardwick gelecek bölümde “önümüzdeki hafta herkesin konuşacağı şoke edici bir anın” yaşanacağını ve yapımcılardan bu sürpriz gelişmenin garantisini aldığını söyledi. Dizinin tarihine baktığımızda en büyük gelişmelerin sezon ya da yarı sezon prömiyerlerinde ve finallerinde gerçekleştiği gerçeği ise bu haberin gerçekleşme şansını yükseltiyor.

AMC’nin uzun soluklu dizisi, sekizinci sezonunda reytinglerde düşüş yaşamaya başlamıştı. 22 Ekim’de prömiyer yapan dizi, 2011’deki ikinci sezonun ardından en düşük reyting istatistikleriyle karşılaşmıştı. 10 Aralık’ta yayınlanacak final bölümüyle bu sorunun aşılması bekleniyor.

The Walking Dead ya da Yürüyen Ölüler dizisi, ülkemizde de merakla takip edilen yabancı yapımlardan biridir. İlk olarak Robert Kirkman ve Tony Moore tarafından meydana getirilen 2003 yapımı The Walking Dead adlı Amerikan çizgi roman serisi, daha sonra ülkemizde de Yürüyen Ölüler adıyla dağıtılmaya başlandı.
Şimdilerde ise efsanevi bir yapım haline gelen The Walking Dead dizisi, sınırları zorlamaya ve izleyicileri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Uzun soluklu bir yapım olan bu dizi, en iyi bilim kurgu filmleri listesinde ilk sıralara adını yazdıran Ölümcül Deney serisi gibi zombi temasını işliyor.

weThe_Walking_Dead_8._sezon_12._bolum_izle_TWD_yeni_bolum_1

İlk bölümü 2010 yılında izleyicilerle buluşan ve halen daha büyük bir keyifle izlenen The Walking Dead dizisi; konusu, oyuncuları, benzersiz sahneleri, fragmanları ve müzikleriyle de beğeni toplamayı başarıyor. Biz de henüz diziye göz atmamış olanlar ve uzun soluklu bir yabancı diziye başlamak isteyenler için The Walking Dead dizisini incelemeye karar verdik. Bu arada benzersiz yapımlardan biri olan Shameless dizisi hakkında detaylı bilgilere de göz atmak isteyebilirsiniz.

The Walking Dead dizisi, konusu, oyuncuları, fragmanları ve müzikleriyle huzurlarınıza geliyor.

The Walking Dead'te 8. sezon heyecanı devam ediyor! ile ilgili etiketler The Walking Dead 8 sezon 12 bölüm izle 12 bölümünü izle twd
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.