The Sun Football'dan Muğdat Çelik'e hentbolcu yakıştırması!

Süper Lig’de Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan maçta sarı kırmızılıların eski oyuncusu Muğdat Çelik’in performansı İngiliz The Sun Football gazetesine manşet oldu. İngiliz The Sun Football gazetesi, Galatasaraylı eski futbolcu Muğdat Çelik’in performansını hentbolcu olarak nitelendirdi.

Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan maçta Kayseri ekibinde forma giyen Galatasaraylı eski futbolcu Muğdat Çelik’in performansı eleştirilere neden oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında Linnes’in önünde kalacak topu eliyle kestikten sonra sarı kart gören, ikinci yarıda da penaltı yaptıran ve kırmızı kart gören Muğdat Çelik, İngiliz gazetesi The Sun Football'ın manşetlerini süsledi.

The Sun Football'ın sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapılan paylaşımında Galatasaraylı eski futbolcu Muğdat Çelik’in hentbolcu gibi davranarak şaibeli bir performans sergilediğini ve bunun yanında da kırmızı kart görerek bir de penaltına sebebiyet verdiğinin altını çizdi.

The Sun Football'dan Muğdat Çelik'e hentbolcu yakıştırması!

MUĞDAT ÇELİK KİMDİR?

3 Ocak 1990 tarihinde Mersin'de doğmuştur. Forvet pozisyonunda oynamaktadır. 2012-13 sezonunda 2. Lig'de gol krallığı yaşamıştır.

 

The Sun Football'dan Muğdat Çelik'e hentbolcu yakıştırması! ile ilgili etiketler Galatasaray Kayserispor The Sun Football Muğdat Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.