The Irishman Oscar'da nal topladı

Başta En İyi Film olmak üzere 7 kategoride Oscar'a aday gösterilen The Irishman filminin 92. Oscar Ödül Töreni'nden eli boş dönmesi hayal kırıklığına neden oldu.

Martin Scorsese'nin yönetmenliğini üstlendiği; usta oyuncular Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci’yi buluşturan The Irishman Oscar'da ödüle layık görülmedi.

Bu yıl 92’ncisi düzenlenen Oscar Ödülleri’nde başta En İyi Film olmak üzere En İyi Yönetmen, En İyi Uyarlama Senaryo, En İyi Kurgu, En İyi Görüntü Yönetimi, En İyi Prodüksiyon Tasarımı, En İyi Görsel Efekt gibi kategorilerinde Oscar'a aday gösterilen The Irishman'in ödül alamaması büyük şaşkınlık yarattı.

The Irishman Oscar'da nal topladı

SEBEP NETFLIX NEFRETİ Mİ?

Dev yatırımlarla ve büyük iddialarla gösterime giren filmin ödül alamamasında Akademi'nin Netflix nefretinin etkili olduğu konuşuluyor.

The Irishman Oscar'da nal topladı ile ilgili etiketler Netflix Oscar irishman ödül
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.