The Economist'in planı tutmadı! Milletin iradesi hüsrana uğrattı...

Türkiye'deki seçimlere müdahale etme girişiminde bulunarak Twitter hesabındaki kapak fotoğrafına "Erdoğan gitmeli" ve "Demokrasiyi koru" yazan İngiliz The Economist, seçim sonuçları umduğu gibi çıkmayınca tavrından geri dönüş yaptı.

14 Mayıs seçimleri sonuçlanırken her seçim döneminde olduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a saldırmaya çalışan yabancı medyada dönüş başladı. Türk siyasetine yön vermek için çeşitli operasyonlara kalkışan İngiliz The Economist haber yayınlarından sonra Twitter hesabından da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almıştı.

"ERDOĞAN GİTMELİ" KAPAĞINI KOYMUŞTU

The Economist, resmi Twitter hesabının kapağında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırarak 27 milyon takipçili Twitter hesabında kullandığı kapak görseline, "Erdoğan gitmeli" ve "Demokrasiyi koru" yazıları yazan bir görsel koymuştu.

The Economist'in planı tutmadı! Milletin iradesi hüsrana uğrattı...

SEÇİM SONUÇLARI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Seçim sonuçlarının açıklanması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde 49'un üzerinde oy Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise yüzde 44 oy alması sonrası The Economist bu tutumunu hemen değiştirdi. "Erdoğan gitmeli" yazısını kaldıran The Economist'in kapak fotoğrafına ejderha görseli koyduğu görüldü. 

The Economist'in planı tutmadı! Milletin iradesi hüsrana uğrattı... - Resim : 2

 

The Economist'in planı tutmadı! Milletin iradesi hüsrana uğrattı... ile ilgili etiketler The Economist 2023 Seçimleri Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Cumhur İttifakı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.