The Economist'i korkutan fotoğraf...

Mısırlı Gazeteci ve YouTuber Sabır Meşhur, Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığı yapan The Economist dergisini ve Batı medyasını asıl çıldırtan kareyi paylaştı. Fotoğrafta, TCG Anadolu'nun Osmanlı'nın görkemli döneminin yönetim merkezi Topkapı Sarayı'nın önüne çekilmesi ve arkada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın camiye çevirdiği Hristiyan dünyasının en önemli sembol mabetlerinden Ayasofya'nın yer alması dikkat çekti.

Seçimin son günlerinde Batı medyası Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı Adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı manipülasyonlarını aralıksız sürdürüyor. 

Batı medyasının başlıca dergilerinden biri olan The Economist Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 14 Mayıs seçimlerine karşı manipülatif içeriklerin üretilmesinde öncülük etmişti.

The Economist dergisi milyonlarca takipçisi olan resmi sosyal medya hesabının kapağını Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı propaganda içerikleri ile değiştirdi.

The Economist'i korkutan fotoğraf...

Dergi aynı hesapta sabit gönderi olarak da geçtiğimiz günlerde tepki çeken skandal kapağı kullanmakta.

7'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Londra'dan temiz para getireceğim vaadinden sonra Londra merkezli The Economist başta olmak üzere Batı medyasının kendisine yoğun destek vermesi tartışmalara neden oldu.

The Economist'i korkutan fotoğraf... - Resim : 2

BATI MEDYASINI ÇILDIRTAN FOTOĞRAF

Mısırlı Gazeteci ve Youtuber Sabır Meşhur, Batı medyası ve The Economist'i asıl çıldırtan şeyi paylaştı. 

Bir fotoğraf karesini paylaşan Meşhur, Batı'nın bu kareden korktuğunu dile getirdi. 

The Economist'i korkutan fotoğraf... - Resim : 3

ÖNDE TCG ANADOLU, ARKADA AYASOFYA CAMİİ

Fotoğrafta dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı gemisi TCG Anadolu'nun Osmanlı'nın görkemli döneminin yönetim merkezi Topkapı Sarayı'nın önüne çekildiği görülüyor. 

Batı'nın korktuğu fotoğraf karesinde bir diğer detay ise TCG Anadolu'nun arkasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın camiye çevirdiği Hristiyan dünyasının en önemli sembol mabetlerinden Ayasofya yer alıyor. 

Sabır Meşhur, bu kareyi paylaşarak Erdoğan düşmanlığı yapan The Economist ve diğer Batı medyasının asıl korkusunun bu kare olduğunu bile getirdi. 

The Economist'i korkutan fotoğraf... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.