The Black Dahlia Murder’ın vokalisti Trevor Strnad hayatını kaybetti

Amerikan melodik death metal grubu The Black Dahlia Murder’ın vokalisti Trevor Strnad, 41 yaşında yaşamını yitirdi. Strnad’in ölüm nedeni açıklanmazken, grup tarafından paylaşılan mesaja eklenen Ulusal İntiharı Önleme Yaşam Hattı telefon numarası dikkat çekti.

The Black Dahlia Murder’ın vokalisti Trevor Strnad genç yaşta hayata veda etti. Ölüm nedeni henüz açıklanmayan Strnad, 2001’de grubun kurucuları arasında yer aldı ve bugüne kadar gitarist Brian Eschbach ile beraber orijinal gruptan kalan iki isimden biri oldu.

The Black Dahlia Murder’ın vokalisti Trevor Strnad hayatını kaybetti

Death metal türü müzik yapan Michiganlı grup bugüne kadar dokuz albüm yayınladı. Grup, en son 2020’de “Verminous”u çıkardı.

Geçen yıl annesini kaybeden vokalistin bir süre bunalıma girdiği belirtilmişti. Strnad daha önce de depresyon ve alkol bağımlılığı ile mücadele etmişti.

Grup ismini, 1947 yılındaki oyuncu Elizabeth Smart’ın sırrı çözülemeyen cinayetinden alıyor.

 

The Black Dahlia Murder’ın vokalisti Trevor Strnad hayatını kaybetti ile ilgili etiketler The Black Dahlia Murder Trevor Strnad
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.