TFF'den Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama

Suudi Arabistan'da gerçekleşecek Süper Kupa mücadelesi öncesi büyük bir kriz patlak verdi. Suudi yetkililerin İstiklal Marşı ve Atatürk görsellerine izin vermediği iddia edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklama geldi.

Suudi Arabistan'ın başkentinde gerçekleşecek Süper Kupa maçında bu akşam Galatasaray ile Fenerbahçe 20.45'te karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi büyük bir kriz patlak verdi.

Suudi yetkililerin İstiklal Marşı'nın okunması ve Atatürk pankart ve tişörtlerine karşı çıktığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklama geldi.

TFF yaptığı açıklamada, "Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır" ifadelerini kullandı.

İstiklal Marşı konusunda sorunun olmadığı anlaşılırken, Atatürk görselleri konusunda krizin devam ettiği belirtildi.

TFF'den Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama ile ilgili etiketler Mehmet Büyükekşi TFF Süper Kupa
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.