TFF'den Murat Sancak'a FETÖ yanıtı... "Elindeki tüm isimleri, bilgi, belge ve kanıtlarıyla bekliyoruz"

Türkiye Futbol Federasyonu, "Her kurumda FETÖ'cüler varken MHK'de mi yok? TFF, hakem camiasındaki FETÖ'cüleri temizlesin" çıkışı yapan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan kanıt istedi... TFF'den yapılan açıklamada, "Sayın Sancak'ı bu iddialarına ilişkin; elindeki tüm isimleri, bilgi, belge ve kanıtlarıyla Federasyonumuza ve devletimizin yetkili mercilerine iletmeye davet ediyoruz" dendi.

Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Adana Demirspor-Beşiktaş maçı sonrasında, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak; Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, hakemler ve Süper Lig'de görev yapan teknik sorumlular içinde halen FETÖ'cülerin bulunduğu yönünde medya kuruluşlarına açıklamalarda bulunmuştu.

TFF bu konuda yaptığı açıklamada, "Sayın Sancak'ı bu iddialarına ilişkin; elindeki tüm isimleri, bilgi, belge ve kanıtlarıyla Federasyonumuza ve devletimizin yetkili mercilerine iletmeye davet eder, bu iddialar hakkında gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunarız" ifadelerini kullandı.

TFF'den Murat Sancak'a FETÖ yanıtı... "Elindeki tüm isimleri, bilgi, belge ve kanıtlarıyla bekliyoruz" ile ilgili etiketler TFF Adana Demirspor murat sancak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.