TFF'den flaş yabancı oyuncu kararı!

Türkiye Futbol Federasyonu, gelecek sezon Süper Toto Süper Lig’de ve Süper Toto 1. Lig'de mevcut yabancı kuralına devam kararı geldi.

TFF, Süper Toto Süper Lig’de mevcut yabancı kuralının 2023-24 sezonunda da uygulanacağını açıkladı.

Kuralın devamıyla birlikte; sahada en fazla 8 yabancı oyuncu yer alabilecek. A Takım kadrosuna ise en fazla 14 yabancı oyuncu yazılabilecek.

1. LİG'DE SAHADA 5 YABANCI

Diğer taraftan Süper Toto 1. Lig'de ise ilk 11'de 5, maç listesinde ise 8 yabancı yer alabilecek. 

Konuyla ilgili TFF'den yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 2023 - 2024 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Ligde yabancı uyruklu futbolcu uygulamasının aşağıdaki şekilde yapılmasına karar verdi:

Buna göre;

• 2023-2024 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Ligde Kulüpler, sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu bulundurulması koşuluyla, müsabaka isim listesi ve A Takım Listesine en fazla 14 yabancı uyruklu futbolcu yazabileceklerdir.

• 2023 - 2024 Futbol Sezonunda Spor Toto 1. Ligde Kulüpler, sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 5 yabancı uyruklu futbolcu bulundurulması koşuluyla, müsabaka isim listesi ve A Takım Listesine en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu yazabileceklerdir.

Söz konusu kararların detayları 1. Transfer ve Tescil döneminden önce açıklanacaktır. Kamuyouna saygı ile duyurulur." 

TFF'den flaş yabancı oyuncu kararı! ile ilgili etiketler TFF Süper Lig Spor Toto Süper Lig Spor Toto 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.