TFF'den flaş Deniz Naki açıklaması!

TFF, terör örgütünün progpagandası yaptığı gerekçesiyle ömür boyu men cezası verdiği Deniz Naki ile ilgili bir açıklama yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan flaş Deniz Naki açıklaması geldi. Terör örgütünün propagandasını yapması nedeniyle TFF'den ömür boyu men cezası alan Naki, şu anda Almanya'da bulunuyor.

İşte TFF'den yapılan o açıklama:

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile futbolcusu Deniz Naki arasındaki sözleşmenin bir ay önce sona erdirildiğine ilişkin açıklamalar basında yer almaktadır.

Deniz Naki'nin, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile 10.07.2017 - 31.05.2018 tarihleri arasını kapsayan Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi bulunmaktadır. Bu sözleşmenin, kulüp veya futbolcu tarafından süresinden önce feshedildiği veya karşılıklı sona erdirildiğine dair bugüne kadar elimize ulaşan herhangi bir bildirim yoktur. Bu sebeple Deniz Naki, Federasyonumuzun resmi kayıtlarına göre halen Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün tescilli futbolcusudur.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur.

TFF'den flaş Deniz Naki açıklaması! ile ilgili etiketler TFF deniz naki Açıklama amed
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.