TFF ve 4 büyüklerden Ahmet Eyüp Türkaslan için başsağlığı mesajı!

Malatya'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Yeni Malatyaspor kalecisi 28 yaşındaki kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan için TFF ve 4 büyük kulüp başsağlığı mesajı yayımladı.

Malatya'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan için 4 büyük başsağlığı mesajı yayımladı.

TFFFenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un başsağlığı mesajları şöyle:

TFF: "İki gündür kalbimiz ve dualarımız bu güzide futbolcumuzun diğer tüm göçük altında kalan vatandaşlarımızla birlikte sağ salim bulunması içindi. Ancak ne yazık ki bu acı haberle bir kez daha kahrolduk. Ahmet Eyüp Türkaslan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun." denildi. 

Fenerbahçe: Hepimizin başı sağ olsun. Ahmet Eyüp Türkaslan'a Allah'tan rahmet, Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

Galatasaray: Yeni Malatyaspor'da forma giyen Ahmet Eyüp Türkaslan'ın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Beşiktaş: Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın, Malatya'da meydana gelen depremde göçük altında kalarak hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

Trabzonspor: Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın Malatya'daki deprem felaketi sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ahmet Eyüp Türkaslan'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz..

TFF ve 4 büyüklerden Ahmet Eyüp Türkaslan için başsağlığı mesajı! ile ilgili etiketler TFF Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig deprem Kahramanmaraş Malatya Yeni Malatyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.