TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop'tan Diyarbakır'a teşekkür!

A Milli Takım'ın Diyarbakır'da İskoçya'yı 2-1 mağlup ettiği özel maçın ardından TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı Altıntop, Diyarbakır halkına teşekkür etti. İşte detaylar....

A Milli Futbol Takımı'nın Diyarbakır'da İskoçya Milli Takımı'nı 2-1 mağlup ettiği özel maçın ardından TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

DİYARBAKIR HALKINA TEŞEKKÜR EDEN ALTINTOP, ŞU İFADELERİ KULLANDI:

"A Milli Takımımız ile ilk kez bir milli maç heyecanı yaşadığımız Diyarbakır'ımızdan sadece galibiyetle değil, en derin sevgi ve şükranlarımızla ayrılıyoruz. Diyarbakır'a geldiğimiz andan itibaren hem milli takımımıza hem şahsıma hem de İskoçya takımı ve taraftarlarına gösterilen ilgi, alaka, sevgi ve misafirperverlikten ötürü tüm Diyarbakır halkına canı gönülden teşekkür ederim. Tüm dünyaya bir kez daha milli birlik ve beraberlik örneği gösterdiğimiz Diyarbakır'da daha nice milli maçlar oynamak dileğiyle..."

TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop'tan Diyarbakır'a teşekkür! ile ilgili etiketler Hazırlık maçı Türkiye İskoçya Hamit Altıntop
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.