TFF, Lale Orta konusunda kararını verdi!

Türkiye Futbol Federasyonu, yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Büyükekşi başkanlığında 11 Temmuz'da yeni dönem ilk toplantısını gerçekleştirecek. TFF'nin MHK başkanı Lale Orta ile yola devam kararı vermesi bekleniyor.

TFF'de tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçilen Mehmet Büyükekşi ve yönetimi, yeni dönem ilk toplantısını 11 Temmuz'da gerçekleştirecek. Bu toplantıda başkan vekilleri ve sorumlulukları belirlenecek.

KURULLAR DA BELLİ OLACAK

Yapılacak toplantıda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu, Sağlık ve Dış İlişkiler Kurulu ve Temsilciler Kurulu da belli olacak.

Bunlardan en çok merak edileni de tabii ki Merkez Hakem Kurulu.

LALE ORTA İLE DEVAM KARARI

TFF'nin yeni yönetiminin Merkez Hakem Kurulu'nda Lale Orta ile devam etmek istediği öğrenildi.

Bu arada yeni yönetim transfer işleri hariç, bölge müdürlükleri dahil bünyesinde bulunan tüm çalışanlarına 11 Temmuz tarihine kadar izin verdi. Öte yandan yönetimin yurt genelinde yeni bir yapılanma içerisine gireceği öğrenildi.

TFF, Lale Orta konusunda kararını verdi! ile ilgili etiketler Lale Orta MHK TFF Mehmet Büyükekşi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.