TFF, Emre Belözoğlu 'yanlışını' düzeltti

Trabzonspor maçında gördüğü çift sarı kart nedeniyle yedek kulübesinden ihraç edilen Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun resmi sitesinde direkt kırmızı kart ile cezalandırılmış şekilde gözüküyordu. TFF, girilen bilgiyi değiştirdi ve bu hatasını düzeltti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe, evinde Trabzonspor'a 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

ÇİFT SARI KART GÖRDÜ

Maça yedek olarak başlayan Emre Belözoğlu, 24. dakikada yaşanan bir pozisyon sonrası hakem Cüneyt Çakır'a yaptığı itirazlar nedeniyle çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı.

Ancak TFF'nin resmi sitesine girilen müsabaka bilgilerinde tecrübeli oyuncunun direkt kırmızı kartla cezalandırıldığı görülüyordu.

Dün gündeme gelen haberin ardından TFF bu yanlışlığı düzeltti ve Belözoğlu'nun kart kaydını sarı-kırmızı olarak değiştirdi.

(İHA)

TFF, Emre Belözoğlu 'yanlışını' düzeltti

TFF, Emre Belözoğlu 'yanlışını' düzeltti - Resim : 2

TFF, Emre Belözoğlu 'yanlışını' düzeltti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu TFF kart sarı kart kırmızı kart
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.