TFF, Beşiktaş- Fenerbahçe maçının hakemi Arda Kardeşler hakkında soruşturma başlattı

TFF, Arda Kardeşler'in Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde kripto para ile kura atışı yapmasıyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile dün oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yöneten hakem Arda Kardeşler hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Soruşturma sebebinin, Arda Kardeşler'in para atışını kripto para ile gerçekleştirmesi olduğu ifade edildi. 

İŞTE TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA:

 

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 36. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe müsabakasının hakemi Arda Kardeşler'in para atışını TFF ve MHK'nin bilgisi ve onayı olmayan bir şekilde gerçekleştirdiği kamuoyuna yansımıştır.

Şiddetle karşı olduğumuz söz konusu olayla ilgili Federasyonumuz tarafından soruşturma açılmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.

TFF, Beşiktaş- Fenerbahçe maçının hakemi Arda Kardeşler hakkında soruşturma başlattı ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Beşiktaş Arda Kardeşler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.