TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den yabancı kuralı açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancı kuralıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, "Yabancı kuralı ile ilgili henüz netleşmiş bir durum yok." ifadelerini kullandı..

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancı oyuncu kuralıyla ilgili değişikliğin netleştiği iddiasına ilişkin, "Öyle bir şey yok. Biz cuma günü Kulüpler Birliği Vakfı ile bir toplantı yapacağız. Hazırlamış olduğumuz birtakım taslaklar var." dedi.

''HEDEFİMİZ TÜRK FUTBOLUNUN DAHA İLERİYE GİTMESİ''

Bir gazetecinin yabancı oyuncu kuralının, 11'i sahada 14 olacağına yönelik bazı haberlerin yapıldığını sorması üzerine Büyükekşi, "Öyle bir şey yok. Biz cuma günü Kulüpler Birliği Vakfı ile bir toplantı yapacağız. Hazırlamış olduğumuz birtakım taslaklar var. Ben spor basınına özellikle şunu söylemek istiyorum; lütfen bizim ağzımızdan duymadığınız veya sitemizden yayımlamadığımız hiçbir şeye itibar etmeyin. Böyle bir şey yok. Daha taslaklar üzerinde çalışıyoruz. Hedefimiz Türk futbolunun daha ileriye gitmesi." yanıtını verdi.

''TÜRK FUTBOLUNUN KURTULUŞU BURADA''

Türk kulüplerinin yabancı transferi yaparak ekonomilerini sürdürülebilir hale getiremeyeceğini, altyapıdan oyuncu yetiştirilmesi gerektiğini ifade eden Büyükekşi, "Türk futbolunun kurtuluşu burada. Milli takım havuzunu genişletmenin yolu da bu. İnşallah hep beraber bir yol bulup, bu işe çözüm bulacağız. Sadece bu yılı değil, önümüzdeki 5 yılı hedefleyecek şekilde çalışıyoruz." diye konuştu.

''3. LİG'DE YENİ BİRTAKIM ÇALIŞMALARIMIZ VAR''

Büyükekşi, "Altyapıdan yetişmiş bir oyuncunun ilk 11'de oynaması zorunluluğu önümüzdeki süreçte gündeminizde olabilir mi?" sorusuna, "Olacak. Biz Kulüpler Birliği ile bir B takımı çalışması da yapıyoruz. Belki birtakım anlaşamadığımız yerler var. Onun çözümü için belki bu sezon değil, gelecek sezona kalabilir. Hem altyapıların hazır olması hem de şartların iyileştirilmesi lazım. 3. Lig'de yeni birtakım çalışmalarımız var. Bunlar da sonuçlanınca, hep birlikte sizlerle paylaşacağız." cevabını verdi.

.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den yabancı kuralı açıklaması! ile ilgili etiketler TFF Süper Lig Spor Toto Süper Lig Mehmet Büyükekşi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.