TFF Başkanı Büyükekşi, yabancı kuralının neden aynı kaldığını anlattı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi gelecek sezon da 8+3 olarak uygulanacak yabancı kuralının neden aynı kaldığını açıkladı.

Kayserispor Kulübü'nü ziyaret eden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Büyükekşiyabancı kuralının 8+3 olarak devam etmesinin nedenini şöyle açıkladı:

"Bizim 5 yıllık planımız vardı ama Kulüpler Birliği ile yaptığımız toplantıda bunun en azından bu yıl deprem yaşadık malum... İki takımımız çekildi, kasım ayında Dünya Kupası için ara verdik. Arkasından deprem oldu, 3 hafta ara verdik. Süper Lig'de 2 tane toplamda 9 tane takımımız liglerden çekildi. O yüzden %100 verim olamadı. Bir yıl daha aynı şekilde devam etme kararı aldık. 5 yıllık plan için bu sene sonuna kadar bir araya gelip bir sonuca bağlamayı hep birlikte yapacağımız çalışmayla kamuoyuna duyuracağız."

 

TFF Başkanı Büyükekşi, yabancı kuralının neden aynı kaldığını anlattı ile ilgili etiketler Mehmet Büyükekşi TFF
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.