TFF 94 kişinin görevine son verdi! Aralarında ünlü hakemlerde var...

TFF, 15 Temmuz operasyonu kapsamında hakem ve gözlemcilerden oluşan 94 kişinin federasyonla ilişiğinin kesildiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 94 kişinin ilişiğinin kesildiği açıklandı. FETÖ soruşturması neticesinde TFF ile bağları kesilen isimlerin klasman, bölge hakem ve yardımcı hakemleri, İl Hakem Kurulu üyeleri ile ulusal ve bölgesel gözlemciler olduğu belirtildi.
Daha önce de yine FETÖ soruşturması kapsamında istifaları alınan kurullardan, Merkez Hakem Kurulu'nun tüm üyelerinin istifaları kabul etmişti.
Yapılan resmi açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Federasyonumuz, görülen lüzum üzerine 94 kişinin TFF ile ilişiğini kesmiştir. TFF ile ilişiği kesilen kişiler arasında klasman ve bölge hakem ve yardımcı hakemleri, İl Hakem Kurulu üyeleri ile ulusal ve bölgesel gözlemciler yer almaktadır."

TFF 94 kişinin görevine son verdi! Aralarında ünlü hakemlerde var... ile ilgili etiketler Türkiye Futbol Federasyonu TFF FETÖ FETÖ soruşturması
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.