Tezkereye 'hayır' oyu kullanan CHP lideri: Kandil'i yerle yeksan edeceğim

Suriye'de terör örgütlerine yönelik olası sınır ötesi operasyonlar için yapılan oylamaya 'hayır' oyu kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kafaları karıştıran bir açıklama yaptı. CHP lideri, "Söz veriyorum, o Kandil denen yuvayı yerle yeksan etmezsem bana Kılıçdaroğlu demesinler" dedi.

Son 71 yılda 76 tezkerenin geçtiği TBMM'de Suriye ve Irak’a iki yıllığına sınır ötesi operasyon yetkisi veren tezkereye CHP, HDP’den gelen baskılar üzerine ‘hayır’ oyu kullanmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu durumu "Cumhuriyet’e ihanet etmemek için ‘hayır’ oyu verdik" sözleriyle savunmuştu.

"YERLE YEKSAN ETMEZSEM BANA KILIÇDAROĞLU DEMESİNLER"

Yozgat'ta Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleri Buluşması'nda konuşan CHP lideri, Kandil’e operasyon sözü verdi. Kılıçdaroğlu, ''Söz veriyorum, o Kandil denen yuvayı yerle yeksan etmezsem bana Kılıçdaroğlu demesinler" dedi.

Tezkereye 'hayır' oyu kullanan CHP lideri: Kandil'i yerle yeksan edeceğim ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP tezkere Kandil PKK terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.