Tezgahlar istavrit, çinekop, çupra, levrek ve palamutlarla doldu! İşte fiyatları...

Av yasağının 1 Eylül'de kalkmasının ardından balıkçılar denizlere açılmaya başladı. Tezgahlar da balıklarla dolmaya başlarken balık fiyatları herkes için merak konusu. Sezonun gözde balığı olarak bilinen lüfer kilosu 150 liradan tezgahlarda yerini aldı.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde balık tezgahlarında sardalye 40, kolyoz 40, sarpa 20 ve çipura 60 liradan satılıyor. Denizlerin lezzetiyle ünlü balığı lüferin kilosu ise 150 liradan alıcısını bekliyor.


BALIKÇILAR SEZONDAN UMUTLU

Bereketli bir yıl beklediklerini ifade eden balıkçı Öznur Büyüksütçü, "Bu sezon beklentimiz balıkların bol olması ve vatandaşların uygun fiyata balık yemesi. İnşallah bol ve bereketli bir mevsim geçiririz" dedi.

Tezgahlar istavrit, çinekop, çupra, levrek ve palamutlarla doldu! İşte fiyatları...

VATANDAŞ LÜFER FİYATINI PAHALI BULUYOR

Tezgahlardaki balık çeşitliliğinden memnun olan vatandaşlar, lüferin fiyatın yüksek buldukları için başka balıklara yöneldiklerini ifade ediyor.

Tezgahlar istavrit, çinekop, çupra, levrek ve palamutlarla doldu! İşte fiyatları... - Resim : 2

 

Tezgahlar istavrit, çinekop, çupra, levrek ve palamutlarla doldu! İşte fiyatları... ile ilgili etiketler balık fiyat çipura levrek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.